Marc García i Esther Cruz arriben primers en la Cursa de Can Parellada

No Comment
Guanyadores de la Cursa Can Parellada 2019, del circuit Activa’t.

 

El corredor Marc García ha estat el primer en travessar la línia de meta en la Cursa de Can Parellada, la novena prova del Circuit Activa`t. En categoria femenina, l’atleta més ràpida ha estat Esther Cruz. La Cursa, de 5 km de distància, ha estat organitzada per l’Associació Mitja Marató de Terrassa en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Can Parellada.

Guanyadors
En la categoria masculina, la cursa ha estat molt igualada. El primer classificat, Marc Garcia, ha fet un crono de 17’01”. La mateixa marca ha aconseguit el segon en travessar la meta, Daniel Baena. El tercer classificat, per la seva part, ha registrat un temps de 17’19”.

Entre les corredores, la més veloç ha estat Esther Cruz amb un temps de 20’33”. Gairebé un minut més tard arribava la segona corredora, Carme Ballesteros (21’30”) i dos minuts després la tercera, l’atleta Mireia Mauri (22’33”).

La Cursa de Can Parellada s’ha incorporat aquest any al circuit Activa’t. A diferència de les realitzades en altre barris, aquest cop la sortida i la meta no estaven situades en els mateix lloc. Els corredors han iniciat el recorregut en l’aparcament del centre comercial Carrefour i l’han acabat cinc quilometres més tard en la plaça Joan Santamaria.

Recorregut
El recorregut ha estat un dels més durs del Circuit Activa’t. Tot just començar els corredors s’han trobat amb una pujada per sortir del Carrefour. Tot seguit, l’orografia del barri ha posat a prova les cames dels participants en el llarg ascens per l’avinguda Àfrica. Tot i que la baixada pels carrers Tunísia i Guinea ha donat un respir als atletes, el circuit ha continuat tenint pujades i baixades fins a la línia de meta. A més, tot i que la cursa s’ha fet a les 10 del matí, el sol i el calor s’han fet palesos durant tota la prova.

El recorregut de la prova infantil s’ha desenvolupat sobre un circuit d’un quilòmetre i mig, amb sortida al Carrefour i arribada a la plaça Joan Santamaria.

Classificació general
Després de la prova de Can Parellada, el Circuit Activa’t està encapçalat per Miguel Àngel Domínguez Vaquero i Patricia Rodríguez Cabeda, amb 984,4 i 857,15 punts respectivament. La propera cursa serà el 31 d’agost a Matadepera.

Related Articles

Deixa un comentari