VII Festa Major Infantil 2022, una experiència de cooperació exitosa entre les AV de Can Roca i el Pla del Bonaire

No Comment

L’Associació Veïnal Can Roca va celebrar la seva VII Festa Major Infantil 2022, conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes del Pla del Bonaire, amb batucada, jocs inflables, actuacions d’animació i una botifarrada popular.

La jornada lúdica i festiva s’inicià amb la batucada per despertar el veïnat i animar a participar en els actes, que van incloure activitats amb mascotes d’animació i espectacles infantils, realitzats per la companyia ‘3/4 de quinze’. La botifarrada popular posà fi a la programació.

Membres de les dues AV, foto d’equip

Les entitats veïnals de Can Roca i Pla del Bonaire van quedar molt satisfetes pels resultats obtinguts, tant pel que fa a la participació rebuda com a la qualitat de les activitats.
Enguany fou la primera vegada que es va fer de manera col·laborativa entre les dues AV organitzadores, que d’aquesta manera enforteixen vincles organitzatius i territorials.

Les entitats organitzadores agraeixen especialment el suport de patrocinadors, els comerços col·laboradors, els Diables de Sant Pere Nord i l’Ajuntament de Terrassa, per haver-ho fet possible.

Els jocs inflables van fer les delícies d’infants i grans

Related Articles

Deixa un comentari