Membres de l’assemblea local del Procés Constituent han assistit a la presentació la campanya per una República Catalana del 99%

No Comment

El Procés Constituent, un moviment cívic impulsat per la doctora en Medecina i Teologia Teresa Forcades i l’economista Arcadi Oliveres, ha llançat avui a Montjuïc davant milers de persones la seva campanya per una República Catalana del 99%, pensada per a la majoria de ciutadans que no se sent representat pel 1% de corruptes que ocupen el poder.

13O - ProConsTer

«Analitzem el sistema econòmic i si ens sembla que està al nostre servei mantinguem-lo, però si no és així, canviem-lo», ha afirmat Forcades. En aquest sentit, Forcades ha defensat que les seves posicions anticapitalistes són a favor de la llibertat perquè aposta per reformular un sistema econòmic que ella creu que en aquests moments limita als ciutadans i no beneficia al conjunt de la societat .

«Volem un sistema econòmic, polític i social totalment diferent de l’actual», ha proclamat Arcadi Oliveres. Oliveres ha insistit en que no s’hauria de rescatar els bancs  i que els banquers haurien de ser jutjats.

L’economista Vicenç Navarro, un dels altres oradors destacats, ha explicat amb números perquè aquesta Catalunya «escassament democràtica i molt poc justa» és la seva: «Un de cada quatre catalans és pobre quan el país és ric».

Nombrosos membres de l’assemblea local del Procés Constituent de Terrassa han assistit a l’acte portant pancartes reivindicatives.

Related Articles

Deixa un comentari