Bicicletada per un carril-bici que uneixi Terrassa-Sabadell-Sant Quirze per la N-150, l’1 de març

No Comment

carril bici trs sbdll sant quirzeUn carril bici que uneixi Terrassa, Sabadell i Sant Quirze per la carretera N-150 és el que reclamen les entitats organitzadores de la sortida amb bici “tranquil·la”, el proper diumenge dia 1 de març, fent aquest mateix recorregut.

Bici Terrassa Club (BiTer), Cicloamics Sabadell i ConnectaSQ consideren que “és molt necessària aquesta infraestructura per poder anar amb bici i a peu entre aquests municipis i els importants equipaments”, com són l’Hospital de Terrassa, el Consell Comarcal i l’Institut Castellarnau, entre d’altres.

La sortida serà a les 10h des de cada un dels municipis: de Sant Quirze, Plaça Anselm Clavé; Sabadell, Estació de Renfe (Sabadell Nord); i Terrassa, Estació de Renfe (Terrassa).

El recorregut d’anada es farà per la N-150 amb l’acompanyament de Guies ciclistes i vehicles de la policia. Serà una pedalada festiva i reivindicativa per a tots els públics, a partir de 8 anys. La tornada es farà per camins de l’Anella Verda.

Aquesta carretera és competència de la Generalitat, per aquest motiu, les organitzacions convocants demanen fer arribar la reivindicació enviant un missatge de tuiter amb el text:
#carrilbiciN150 @SantiVila @govern @territoricat @BiciTerrassa

Informació a la web de BiTer:

http://biter.cat/2015/02/20/1-de-marc-pedalada-comarcal-reivindicativa/

 

Related Articles

Deixa un comentari