Campanya en contra de la instal·lació d’una antena de telefonia a La Maurina

1 Comment

L’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina ha encetat una campanya en contra de la instal·lació d’una antena de telefonia mòbil en un edifici del barri. Concretament, es tracta de l’edifici ubicat al carrer Sant Mateu número 43.  L’entitat veïnal va iniciar ahir dilluns una recollida de signatures entre la ciutadania, i fins el moment s’han obtingut més de 100 signatures de persones que rebutgen aquesta instal·lació.

Un veí del barri, en Josep Plaza (i president del Club de Futbol Maurina-Egara), és qui va alertar a l’associació d’aquest fet, i seguidament molts veïns de la zona més directament afectats, van posicionar-se en contra d’aquesta instal·lació. Es dóna el cas que l’edifici es troba a 25 metres de l’escola d’educació infantil Roc Alabern. Segons indica l’AV, el propietari de l’edifici ja hauria donat el consentiment a la instal·lació, i l’empresa de telefonia ja està fent preparatius per dur-ho a terme.

Manca de seguretat i greus problemes de salut
L’entitat veïnal pretén amb aquesta recollida de signatures fer pressió i convocar una reunió amb les autoritats municipals. Es dóna la circumstància que temps enrere es va instal·lar una antena similar al mateix carrer Sant Mateu amb Maria Auxiliadora, la qual es va desmuntar per les queixes continuades dels veïns i per què l’edifici no aguantava el seu pes. A més, l’entitat veïnal denuncia diversos casos de càncer en veïns i veïnes de la zona, alguns d’ells ja morts, i un parell de casos en aquest mateix carrer. Per això, en el full de recollida de signatures, l’AV  indica que el seu rebuig es deu a motius de seguretat de l’edifici així com per motius de salut dels veïns i veïnes del barri.

recollida signatures lamaurina Josep Plaza, president del CF Maurina-Egara, i Joan Centelles, president de l’AV La Maurina (foto: facebook.com/avlamaurina)

Hom pot adreçar-se a la mateixa AV La Maurina per obtenir fulls de signatura i mostrar el seu suport:

AV La Maurina: Avinguda Àngel Sallent 55 (Centre Cívic Mª Aurèlia Capmany)
http://avlamaurina.blogspot.com.es/
Facebook: facebook.com/avlamaurina
Twitter: @avlamaurina

Related Articles

1 Comment

  1. ciencia

    Ràpid, poseuvos cascos de paper d’alumini! Aixi va la societat, gent protestant per coses que ni enten i altres aprofintantse de lo idiotes que poden arribar a ser els demes. Si es que no m’extranya que hi hagi tants polítics corruptes, ens ho mereixem, per idiotes.

Deixa un comentari