Condolences per la mort de Carles Feiner “Negre”

No Comment

Carles-Feiner

La Colla Castellera Minyons de Terrassa ha lamentat en un comunicat la mort, dissabte al vespre, de qui fou membre de la Colla des dels seus inicis, en Carles Feiner “Negre”, ex-cap de colla les temporades 1983, 1984, 1986, 1987, 1988, 1991, 1992, 2005 i 2006 i president de la Colla les temporades, 1996, 1997 i 1998.

Comunicat del grup municipal d’ERC-MES

Des d’Esquerra Republicana de Terrassa lamentem profundament la mort de Carles Feiner i Alonso (Terrassa, 1964), persona estretament lligada al nostre partit i a la secció local durant molts anys i figura clau del món casteller i de la cultura popular a la nostra ciutat.

Sociòleg, lligat des dels inicis als Minyons de Terrassa, colla castellera de la qual va arribar a ser cap i president en diverses ocasions, la seva capacitat de treball i visió de possibilitats en la recuperació de les tradicions populars al nostre País, va ajudar a portar a la seva estimada colla a ser un dels referents del món casteller. Així mateix, les seves aportacions a l’anàlisi de la cultura popular i tradicional terrassenca i la seva participació directa també van ajudar a construir la Festa Major de Terrassa tal com la coneixem avui dia.

El seu compromís polític amb la ciutat i el País sempre va anar lligat a oferir els seus coneixements com a sociòleg i la seva visió de futur per ajudar a construir un projecte de ciutat des d’Esquerra. Com a Coordinador de l’Àrea d’Acció Social a l’Ajuntament de Terrassa durant el mandat 2007-2011 va incidir directament en el desenvolupament del Pla Local d’Inclusió Social, entre molts altres projectes.

Cap del Servei d’Empreses i Promoció econòmica a l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda del 2011 al 2016 i fins fa poc assessor tècnic a la Diputació de Barcelona, la seva capacitat de treball i visió estratègica serà recordada.

El seu caràcter fort, a voltes irreflexiu en l’ús de la paraula, mai va emmascarar per tots aquells qui el vàrem conèixer personalment a un professional inqüestionable, algú profundament compromès amb el futur de la seva ciutat i el seu País, Catalunya i, sobretot, una bona persona.

Tot el nostre suport a les seves filles, la Maria i la Joana, i a tota la seva família.

Carles, que la terra et sigui lleu.

Related Articles

Deixa un comentari