Crida de la Pepeta: ‘Matriculeu-vos a la pública, participeu a AMPAs i AFAs, per millorar l’escola de totes’

No Comment
La Pepeta convida a matricular-se a la pública

En marxa la campanya de portes obertes en els centres educatius de la ciutat i el país, en el marc de la campanya de preinscripcions i matriculacions per al curs vinent, la Plataforma d’AMPAs i AFAs de l’Escola Pública de Terrassa, la Pepeta, anima les famílies a la «participació», tot convidant-les a «visitar els centres d’educació pública i a contactar tant amb els seus equips directius com amb les AMPA i AFAs que en formen part».

El comunicat de la Pepeta, fet públic la comunitat educativa és «oberta, una extensió del vostre entorn familiar i social, i que promou una escola inclusiva, de qualitat, gratuïta, compromesa i participativa». Afegeix que «l’escola pública no rep sovint la visibilitat ni la divulgació que es mereix, mentre que altres escoles pagades amb fons públics es permeten gastar-los en publicitat, fent-se competència directa entre elles i amb la infrafinançada xarxa pública».

I és per aquests motius que, considera, cal «fer pinya!». Informa que, comptant amb una participació de més de 30 associacions de nuclis familiars d’escoles de la ciutat: bressol, primària i secundària, la Pepeta treballa en xarxa i en coordinació amb l’administració pública, «per fer efectiva la millora del sistema educatiu de totes, fent visibles les necessitats i lluitant tant com sigui possible per una educació i una ciutat millors».

Així les coses, la Pepeta, invita a participar, a «triar ser part d’aquest projecte. Matriculeu-vos a la pública i participeu a les AMPAs i AFAs. Entre totes, seguirem sumant famílies i associacions, i seguirem millorant l’escola de totes».

Related Articles

Deixa un comentari