La comunitat educativa convoca concentracions arreu del país per l’escola catalana, 25 octubre

No Comment

Amb el lema “No ens toqueu l’educació”, el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) convocat protestes per demà dimecres 25 d’octubre, a la tarda davant dels ajuntaments.

Les entitats que s’engloben dins el Marc Unitari de la Comunitat Educativa Federació d’Associacions de Pares i Mres d’Alumnat de Catalunya-Fapac, Federació d’ASS. De Pares i Mares d’Ensenyament Secundari de Catalunya-FAPAES, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, CCOO, UGT, USTEC-STE’s, Associació de Joves Estudiants de Catalunya, Associació d’Estudiants Progressistes, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans) donaran resposta als atacs i crítiques d’adoctrinament que ha rebut l’escola catalana les darreres setmanes amb una concentració davant dels ajuntaments de capital de comarca aquest dimecres a partir de les 18.00 h.

No ens toqueu l’educació és la veu de protesta que vol visibilitat la unitat de la comunitat educativa per defensar l’actual model d’escola i immersió lingüística, que qualifiquen ”d’èxit” i on asseguren que no acceptaran ingerències.

La plataforma també es querellarà contra el líder del PP català. De fet, el Departament d’Educació ja va informar la passada setmana que prendria les accions judicials “necessàries” contra els autors dels “atacs” al model educatiu català i que injuriï els docents.

Per protegir als alumnes, docents i al conjunt de l’escola catalana, el departament d’Ensenyament ha demanat als seus serveis jurídics que emprenguin les accions judicials contra membres del govern espanyol i de diversos partits polítics per les “falsedats i acusacions infundades”.

Related Articles

Deixa un comentari