La CUP participarà el 14F en una trobada comarcal del municipalisme alternatiu

No Comment

assemblea2015CAV-2Dissabte 14 de febrer, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) es trobaran a Barberà del Vallès. Consideren que és necessari debatre sobre el nou escenari municipal a la comarca, to considerant que des de les eleccions municipals del 2011, el Vallès Occidental i el conjunt del país ha viscut gran quantitat de canvis polítics, amb l’aparició de diferents propostes polítiques tant dins com fora de les institucions, i amb l’aparició de nous escenaris que disten de l’escenari electoral de 2011.

Les CAV, que es presenten com actor central en el municipalisme vallesà, creuen que en aquest moment de tanta activitat política “és necessari recuperar com a candidatures un espai de debat per posar punts en comú entre les diferents candidatures alternatives i d’unitat popular, de cara a enfocar els nous temps polítics”.

Aquest debat tindrà lloc a Barberà del Vallès, el dissabte 14 de febrer, a partir de les 9:30 a la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie (Sala Salvador Allende). Les candidatures convocants són: ACR Rubí, AEB Badia, L’Altraveu Castellar, Compromís Cerdanyola, COP Ripollet, CUP Palau-solità i Plegamans, CUP Santa Perpètua, CUP Sant Cugat, EAB Barberà i Entesa Sabadell.
Participaran en qualitat de candidatures convidades: AUP Rubí, Crida per Sabadell, CUP Matadepera, CUP Sant Llorenç Savall, CUP Terrassa, CUP Montcada i Reixac, Decidim Castellar.

Related Articles

Deixa un comentari