La UGT inaugura a Sabadell l’exposició ‘Dones Sindicalistes’

No Comment

En el context del Dia Internacional de la Dona Treballadora, la UGT del Vallès Occidental inaugura aquest dimarts 20 de març, a la seva seu de Sabadell (Rambla, 73) l’exposició “DONES SINDICALISTES”. 

L’exposició presenta 12 dones sindicalistes precursores en la lluita per als drets de les dones. Al llarg de la història van destacar per la seva tasca en diferents organitzacions sindicals, defensant les seves idees i conviccions permetent la transformació de les relacions interpersonals i socials amb l’objectiu de construir una societat més justa. 

L’expoosició inclou una nota biogràfica i una fotografia d’aquestes 12 dones sindicalistes precursores en la lluita per als drets de les dones: Isabel Vila Pujol, Francesca Saperas Miró, Teresa Claramunt Creus, Llibertat Ródenas Rodríguez, Lola Iturbe Arizcuri, Frederica Montseny Mañé, Margalida Roig Colomer, Amèlia Jover Velasco, Dolors Piera Llobera, Lina Ódena García, Aurora Picornell Femenías, i Maria Manonelles Riera.

Intervindran durant la inauguració de l’exposició el secretari comarcal de la UGT del Vallès Occidental, José Luis Fernández, la secretaria d’Igualtat de la UGT de Catalunya, Eva Gajardo i, la responsable d’Igualtat a la UGT del Vallès Occidental Montse Gonzàlez. 

Aquesta exposició la UGT de Catalunya amb Col·laboració amb l’Institut Català de la Dona de la Generalitat de Catalunya, ens presenta 12 dones que al llarg de la història van destacar per la seva tasca en diferents organitzacions sindicals. 

Font: UGT Vallès Occidental i UGT Catalunya

Related Articles

Deixa un comentari