L’Ajuntament de Badalona vol encetar una auditoria del deute municipal

No Comment

L’Auditoria Ciutadana del Deute de Badalona s’ha reunit recentment amb el nou regidor d’Hisenda de l’Ajuntament com a primer pas per encetar una Auditoria Ciutadana a Badalona. Es tracta d’una primera presa de contacte on el grup Auditoria ha presentat les seves demandes de transparència i difusió d’informacions públiques.

Per la seva part, el regidor d’Hisenda, Jose Téllez, els va traslladar la seva voluntat de promoure una Auditoria ciutadana del deute del consistori badaloní i d’establir un conveni amb el grup Auditoria, de manera que la plataforma pugui disposar dels recursos materials i l’espai físic adequat per poder desenvolupar les seves funcions i vetllar perquè l’Ajuntament de Badalona apliqui rigorosament la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern de la Generalitat de Catalunya.

La notícia es pot llegir al bloc de la Plataforma de l’Auditoria del Deute de Badalona. Aquesta plataforma, que té el seu origen en el moviment ciutadà 15-M, té com a objectiu fer difusió i formació sobre el deute il·legítim, denunciar els seus responsables i exigir el no pagament.

Related Articles

Deixa un comentari