L’Ajuntament inicia avui un programa d’inspecció a les residències de gent gran i una desinfecció dels seus entorns

No Comment

El Govern municipal informa que ha acordat iniciar, a partir d’aquest dilluns, un programa exhaustiu d’inspecció a totes les residències de gent gran de la nostra ciutat. També a partir de dilluns, es portarà a terme una desinfecció dels seus entorns immediats. 

L’objectiu d’aquest programa d’inspecció, que en una primera fase serà voluntària, és que l’Ajuntament pugui disposar d’informació actualitzada i completa sobre l’estat i necessitats de les residències, de les persones que hi estan acollides i del seu personal. Així, es contactarà amb les persones responsables de cada centre i se’ls demanarà que permetin l’accés a les seves instal·lacions. En base a la informació recollida s’aniran prenent les decisions oportunes en cada cas.

Repartiment urgent del material de protecció disponible per a residències de gent gran

Des de dissabte 28 de març, la Policia Municipal està efectuant un repartiment de material de protecció a bona part de les residències de gent gran de Terrassa, que es completarà a mesura que es disposi de més existències.

L’alcalde de Terrassa ha aprovat per Decret un nou Ban adreçat a la ciutadania, el qual estableix la pròrroga indefinida de les mesures excepcionals dictades al Ban del 14 de març.

Tots els bans dictats per l’alcalde, en el context d’aquesta emergència sanitària, es poden consultar a: www.terrassa.cat/bans-coronavirus.

Entre aquestes mesures decretades en el Ban de l’alcalde, hi ha la d’instal·lar “comptadors provisionals, en el cas de persones o unitats de convivència en situació de risc d’exclusió residencial, i en situacions d’ocupació en precari d’habitatges o altres espais utilitzats com a habitatge”. L’objectiu, segons el Govern, és el d’evitar cap vulneració al dret humà a l’aigua. Aquesta tasca s’ha encarregat a l’empresa municipal Taigua.

Suspensió indefinida del servei de zona blava

D’altra banda, el Govern municipal ha donat instruccions per tal que es faci difusió de la suspensió indefinida del servei de zona blava, mitjançant la instal·lació de cartells als parquímetres i a través de la web i xarxes municipals.

Related Articles

Deixa un comentari