Nova edició de Volunta News, el noticiari protagonitzat per usuaris i voluntaris de Prodis

No Comment

Es tracta d’una iniciativa audiovisual que va començar el passat mes de novembre a Prodis, per informar de les activitats de l’entitat i donar protagonisme als usuaris i voluntaris que les fan possibles amb el format d’un telenotícies de televisió.


Aquest projecte es duu a terme amb dos objectius principals. Per una banda, fer protagonistes als usuaris de l’entitat de la transmissió de la informació i visibilitzar les seves capacitats; per l’altra, informar de les activitats on Prodis necessita més suport de voluntariat i animar a la gent a que se sumi a l’activitat.

Avui s’estrena la tercera edició amb molt bona rebuda per part dels usuaris de la fundació, que ja volen saber qui serà el pròxim presentador i també; per part dels voluntaris, que ocupen un paper molt rellevant alhora de poder tirar endavant aquesta iniciativa, ja que sense ells no seria possible.

S’han fet tres edicions: en la primera edició el presentador era un usuari del Centre de Teràpia Ocupacional; en la segona edició, la presentadora era del Centre de Paràlisi Cerebral i aquesta última edició, la presentadora és una usuària del Servei Ocupacional d’Inserció. Amb aquesta iniciativa es fa evident que voler és poder i que, no es tracta de capacitats, sinó de ganes i voluntat.

Vídeo de la tercera edició de Volunta News de Prodis:

Related Articles

Deixa un comentari