Personalitats egarenques criden a votar per una Catalunya lliure i sobirana

No Comment

Persones de reconeguda trajectòria política, social i/o cultural a la ciutat i el País, faran públic el manifest Units per una Catalunya lliure i sobirana, el proper dimecres 23 de setembre a les 19 hores, al Raval de Montserrat. Les signants criden a aprofitar “l’oportunitat històrica” que les properes eleccions, que consideren “plebiscitàries”, representarien per a “l’ alliberament nacional del nostre país de manera que sigui sobirà  perquè tothom pugui viure amb dignitat amb les necessitats cobertes, educacionals, culturals, sanitàries, d’habitatge…”.

Text íntegre del manifest:

UNITS PER UNA CATALUNYA LLIURE I SOBIRANACatalunya lliure

Els sotasignats som persones de Terrassa que hem estat compromeses des de diverses formacions polítiques, durant anys,  en  associacions i institucions,treballant  per aconseguir un país democràtic, per millorar les condicions de vida dels ciutadans i per aconseguir una societat més justa i solidària.

La feina, però, no està acabada. Avui tenim una democràcia, que, enlloc d’avançar cada dia en un país més lliure, fa passos enrere, pren les llibertats aconseguides i vulnera els drets de les persones. Animem les noves generacions a agafar el relleu .

És per això que hem de continuar treballant per aconseguir recuperar la justícia social i aconseguir, de nou, el ventall de llibertats tan retallades per aquest últim govern del Partit Popular.

Des de les diferents opcions polítiques que representem, volem fer palès a tota la ciutadania que, a partir de la Sentència del Tribunal Constitucional del juny de 2010, no ens queda altre camí per millorar el benestar de tots els ciutadans que l’assoliment de la Independència del nostre país,  esdevenint un país sobirà per poder legislar amb l’objectiu de transformar la nostra societat fent camí cap a la justícia social i el bé comú per a totes  les persones .

Ara tenim l’oportunitat històrica, amb les eleccions al Parlament del dia 27 de setembre, d’unes eleccions plebiscitàries que ens han de portar al ple alliberament nacional del nostre país de manera que sigui sobirà  perquè tothom pugui viure amb dignitat amb les necessitats cobertes, educacionals, culturals, sanitàries, d’habitatge…

Amb aquest acte unitari, demanem a tota la ciutadania a participar activament en aquestes eleccions votant  els partits que defensen la sobirania de Catalunya.

Visca Catalunya lliure !!   Terrassa, a 1 de setembre de 2015.

Related Articles

Deixa un comentari