Presentació de Guanyem Terrassa en Comú

No Comment

El pròxim dijous 12 de març a les 19 h se celebrarà l’acte “Guanyem Terrassa en Comú” a la sala Faktoria d’Arts (Carrer de la Rasa, 64). Aquest serà el primer acte públic de presentació de la candidatura ciutadana i de confluència Terrassa en Comú (TeC), la qual compta amb el suport d’ICV, EUiA, Partit X, Podem Terrassa, i Procés Constituent.

En l’acte participaran la Gemma Ubasart, secretària general de Podem Catalunya; la Dolors Camats, coordinadora nacional d’ICV; en Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA, i en Xavier Domènech, membre de Procés Constituent. També comptarà amb la participació de Gerardo Pisarello, un dels impulsors de Barcelona en Comú, i de diversos integrants de Terrassa en Comú. Terrassa serà la segona ciutat catalana que presentarà una candidatura de majories i pel canvi, després de Barcelona.

Segons proclamen els promotors de la candidatura, Terrassa en Comú es presenta “per guanyar les eleccions municipals del maig vinent i pretén protagonitzar el canvi a Terrassa”, apostant perquè el pròxim “sigui un mandat decidiu, amb 4 anys per posar les bases d’una nova manera de fer política, oferir solucions als problemes de l’actual situació d’emergència política, social i econòmica, i construir un futur il·lusionador per la nostra ciutat.”

Obert el període d’inscripció a les primàries i resultats provisionals de candidatures

D’altra banda, fins al dia 20 de març estarà obert el registre de votants a les primàries de Terrassa en Comú. Els responsables del procés conviden al conjunt de la ciutadania a registrar-se mitjançant el lloc web. Fins al moment, asseguren els impulsors, “el ritme d’inscripcions és positiu, i supera el nombre de participants en qualsevol procés de primàries similar a la ciutat.” El passat diumenge 8 de març va finalitzar el període d’inscripció de candidatures a primàries, amb un total de 21 persones inscrites mitjançant els formularis del lloc web. Del 8 fins a l’11 de març s’inicia un període de validació de la informació rebuda i de comprovació dels avals corresponents. El pròxim dimecres 12 de març es faran públics els resultats definitius i s’iniciarà la campanya de primàries, fins al 20 de març. Les votacions es celebraran els dies 21 al 22 de març.

cartell tec faktoria

Related Articles

Deixa un comentari