Riera Les Arenes, exposició ‘Apropant distàncies’, un projecte de ciutat. 17 novembre.

No Comment

Les arenes riera apropant distànciesEl proper dia 17 de novembre, a les 18 hores, la Comissió de la Riera de Les Arenes, presenta en els locals de la Associació de Veïns de Les Arenes, La Grípia, Can Montllor, l’exposició Apropant Distàncies, un projecte elaborat per els estudiants de la UPC on es proposa un projecte per reconvertir la Riera i els seus voltants en un espai de futur, que pretén dignificar l’entorn i lliurar-lo de brutícia i perillositat.

Al acte, han confirmat l’assistència, estudiants redactors del projecte, la responsable del projecte Isabel Castiñeira i el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa Marc Armengol.

Un projecte de ciutat, redescobrint la riera de Les Arenes
La mostra recull els projectes desenvolupats per l’alumnat del màster European Postgraduate Masters in Urbanism, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). És una proposta per repensar la configuració i els usos de la riera de Les Arenes com a element fonamental de la ciutat de Terrassa. Amb els estudis i anàlisis les autores d’aquests projectes ha proposat un ampli ventall de possibilitats pel futur de la riera.

L’Ajuntament de Terrassa ha col·laborat amb la UPC en l’organització del màster aportant materials tècnics i la participació d’experts de l’administració municipal, que han compartit amb l’alumnat els seus coneixements i experiències.

A l’exposició hi participaran també representants de l’alumnat del màster, que presentaran el contingut de l’exposició i les línies principals dels projectes que han desenvolupat.

L’exposició es podrà visitar només el dijous 17 de novembre, de les 18 hores a les 19 hores, en el saló d’actes de l’associació veïnal de Les Arenes-Can Montllor-La Grípia, amb les presentacions de: Pablo Gómez, membre de la Comissió de la riera de Les Arenes, el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat Marc Armengol, l’arquitecta i urbanista Isabel Castiñeira, professora de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès; Noel Duque, regidor del Districte VI, i Cristina Álvarez, coordinadora del D.VI. L’acte serà retransmès a través de Ràdio Star Terrassa 100.5FM. què fer amb riera les arenes

Related Articles

Deixa un comentari