Sabies que el veïnat de Ca n’Anglada no para? Doncs mira’t el butlletí n. 12 de ‘¿Sabías que?…’

No Comment

El Projecte de futur 2030 per Ca n’Anglada es troba «paralitzat», informa i alerta l’associació veïnal del barri amb una nota publicada en el darrer butlletí de l’entitat ¿Sabías que?..., el número 12, aparegut el passat 14 de novembre. Després de les eleccions i el canvi de govern, afirma, «cal començar pràcticament de zero». Però no només això, també alerta: «la poca voluntat política dominant augura dificultats que haurem d’enfrontar», en apuntar que no s’ha convocat ni constituït la Taula del Projecte 2030, malgrat que «els suggeriments del Síndic de Catalunya han estat molt clars, en declarar que el Projecte 2030 ha de desenvolupar-se amb urgència».

El butlletí recull, així mateix, informacions sobre la recuperació de la Policia de Proximitat, que es presentà el 6 de novembre al centre cívic Montserrat Rogi. Des de ¿Sabías que?… saluden el fet, tot i considerar que el servei «neix amb problemes donada l’escassetat de policies».

L’Associació denuncia en aquest número la manca de residències per a gent gran, «només la de Mossèn Homs és pública», al mateix temps que el «negoci» que, paral·lelament, fan entre privades i concertades: «un negoci molt rendible aquesta necessitat social». Adverteix, a més, de «la presència de fons voltor interessats en la seva administració», tot convocant a una manifestació pel pròxim 9 de desembre, davant «un problema que ens afecta a totes de forma directa i indirecta», apuntant encara que «l’aparició d’habitatges particulars no preparats i il·legals com a residències, agreuja el problema».

Altrs qüestió que centra l’atenció del barri és la situació de neteja i manteniment de les rieres de la ciutat, agreujada per les recents pluges, i afirma que l’Ajuntament no està complint amb la seva part i està impedint la realització dels treballs necessaris i urgents.

El butlletí conclou amb sengles informacions sobre el moviment de defensa de les pensions i de lluita contra les llistes d’espera en la sanitat: «La pensió de misèria que rep la majoria de les persones grans és poca ajuda per enfrontar la seva situació i la comercialització que es fa de la necessitat del ciutadà, fa perdre la fe en l’actuació dels nostres representants polítics»; és per això que el Moviment per unes Pensions Dignes ha demanat a l’Ajuntament la creació d’un Servei Municipal d’Ajuda al Pensionista.

Related Articles

Deixa un comentari