A la venda el Calendari del bon consumidor 2019, publicat per Eixarcolant i Can Mercaderet

No Comment

El Col·lectiu Eixarcolant (recuperant el passat, transformant el futur) ha llançat el projecte “Calendari del Bon Consumidor 2019” i convida a ser-ne partícips i col·laboradors mitjançant l’adquisició d’aquest calendari.

Quin és l’origen del projecte, quins són els seus objectius, i què conté el calendari?
El “Calendari del Bon Consumidor 2019” és fruit de la col·laboració a tres bandes entre la il·lustradora Estela de Arenzana, encarregada del disseny i la il·lustració, i les entitats Col·lectiu Eixarcolant (Igualada) i Associació Agroecològica de Can Mercaderet (Santa Maria de Montbui, a la zona del Saió), encarregades dels continguts.

Pretén mostrar, de forma visual i atractiva però també amb tot el rigor científic, la necessitat de fomentar un consum responsable i una dieta on hi juguin un paper essencial els productes de temporada i proximitat. En cadascun dels mesos s’hi mostren les il·lustracions de més de 20 espècies silvestres i varietats agrícoles tradicionals, que en el conjunt del calendari són més de 200. Alhora, cada mes es troba encapçalat per una il·lustració de diferents aspectes (transport, residus, comerç, energia, canvi climàtic, biodiversitat, …), complementada amb dades obtingudes d’estudis científics reconeguts internacionalment, i s’aporten algunes idees sobre què fer-hi com a consumidors.

Valor afegit del projecte

Els beneficis obtinguts amb la venda del calendari es destinaran al finançament de projectes de les entitats Col·lectiu Eixarcolant i Associació Agroecològica de Can Mercaderet, que treballen per a la recuperació de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals com a eina assolir un model agroalimentari més sostenible a tots els nivells. Podeu consultar els projectes desenvolupats per ambdues entitats a www.eixarcolant.cat i www.ecomercaderet.cat.

Preu:
El PVP és de 10 € per comandes de fins a 20 unitats, cas en que podeu adquirir el calendari al web www.eixarcolant.cat/calendari. Per comandes superiors a 20 unitats contacteu-nos i us farem un pressupost el més ajustat possible a les vostres necessitats.

Contacte i més informació:
Podeu contactar-nos enviant un correu a info@eixarcolant.cat o trucant al 660 933 485/ 690 373 980.

Podeu previsualitzar el Calendari al book adjunt i també al web www.eixarcolant.cat/calendari

Related Articles

Deixa un comentari