CCOO celebra a Terrassa la 2a Diada del Treball Digne, 19 setembre

No Comment

CCOO de Catalunya convida a participar, el proper dissabte, 19 de setembre, a la 2a Diada del Treball Digne, que tindrà lloc a Terrassa, primer al passeig de les Lletres i, després, a la masia Els Bellots. Als actes participaran Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO Catalunya, l’alcalde de TErrassa Jordi Ballart i Enrique Rodríguez, secretari comarcal del sindicat.

En la línia de la Diada del Treball Digne que es va fer l’any passat (20 de setembre de 2014) al Parc Nou del Prat de Llobregat, aquesta festa intergeneracional vol:

-Facilitar la intervenció de diferents organitzacions federatives, territorials i de la direcció de CCOO de Catalunya per situar i reforçar objectius i agenda sindical del curs.
-Fer expressió i visibilització dels diferents conflictes laborals i/o socials existents.
-Expressar el reconeixement a l’afiliació de les diferents organitzacions confederades, reeditant l’homenatge a la fidelitat afiliativa (insígnia de plata de reconeixement als 25 anys d’afiliació) d’un company o companya a proposta de cadascuna de les organitzacions. un espai de trobada per a la gent de CCOO i un acte de commemoració del 50è aniversari del sindicat.

Acte polític durant la 1a Diada del Treball Digne, l'any passat 2014, El Prat de Llobregat. Foto: ccoo Acte polític durant la 1a Diada del Treball Digne, l’any passat 2014, El Prat de Llobregat. Foto: ccoo

Activitats i horaris:
-11.00 h: acte institucional del 50è aniversari de CCOO de Terrassa, al Passeig de les Lletres.

-11.00 h, simultàniament s’obre l’ espai i el servei de bar-cafeteria a la zona Els Bellots de Terrassa,

-12h: obertura de l’espai infantil ;

-13.00 h: parlaments: Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Jordi Ballart, alcalde de Terrassa;

-13.30 h: acte de reconeixement als 25 anys d’afiliació

-13.45 h: acte de commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya;

-14.00 h: dinar (graellada, pa, aigua, postres i vi) pel qual s’han d’adquirir tiquets,

-16.00 h: concert de Ràdio Vintage Club.

Més informació a internet:http://www.ccoo.cat/noticia/193226/2a-diada-del-treball-digne-de-ccoo-catalunya

Related Articles

Deixa un comentari