Creixen Educació, cooperativa de 2on grau, a Catalunya, per una escola de qualitat

No Comment

Les cooperatives Escola Sant Gervasi, Suara i Abacus creen Creixen Educació, una cooperativa de segon grau per impulsar un model d’escola propi i de qualitat

El passat 7 d’agost, les cooperatives Escola Sant GervasiSuara i Abacus, tres empreses membres del grup empresarial cooperatiu Clade van fer pública la constitució de Creixen Educació, una cooperativa de segon grau per impulsar un model d’escola amb segell propi, de qualitat i d’avantguarda, que respongui a les necessitats formatives del país. Creixen Educació neix amb la vocació de crear una xarxa d’escoles referent a Catalunya que aconsegueixi resultats d’èxit a nivell acadèmic i humà, i que reforci el cooperativisme en el nostre sistema educatiu.

Les tres cooperatives impulsores de Creixen Educació acumulen anys d’experiència al sector de l’educació a Catalunya des de vessants complementàries, des d’un model empresarial cooperatiu.

Pel Gerent de de Creixen Educació, Marc Carbonell “l’objectiu de la cooperativa és impulsar una xarxa d’escoles concertades a Catalunya amb un model propi i de qualitat. Al nostre Pla Estratègic hem previst impulsar cinc escoles en els propers cinc anys”.

David Cos, com a President de Creixen Educació assenyala que, “des de l’economia cooperativa, pretenem posar al servei de les famílies i del país un model d’escola d’alt valor afegit que es centra en l’alumne i les seves potencialitats des de l’excel·lència pedagògica”.

SOBRE ESCOLA SANT GERVASI

Amb seu a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), l’Escola Sant Gervasi és una cooperativa de treball associat del sector de l’educació que ofereix estudis a diferents nivells: infantil, primària, secundària i formació per a l’ocupació. És una escola de referència com a centre de formació per a l’ocupació i qualificació de professionals adaptant-se a les necessitats del mercat del treball. Escola Sant Gervasi va tancar l’any 2014 amb una facturació de 9.827.888€ i amb uns fons propis de 4.414.330 €

SOBRE SUARA COOPERATIVA

Empresa d’economia social amb més de 30 anys d’experiència en el sector de l’atenció a les persones a Catalunya. Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de d’educació i formació (escoles bressol, escoles d’adults i formació ocupacional, entre d’altres), serveis socials o cohesió ciutadana, benestar personal i promoció de l’autonomia, i ocupació i treball. Suara va tancar l’any 2014 amb una facturació de 72.526.000€ i amb uns fons propis de 12.507.000€

SOBRE ABACUS COOPERATIVA

Abacus és una cooperativa de consumidors amb socis de treball referent en la distribució de productes i serveis culturals i educatius per a l’entorn escolar i familiar i la societat en general. Avui, Abacus és l’organització de consumidors més gran de Catalunya i una de les més importants de l’Estat espanyol. Abacus va tancar l’any 2014 amb una facturació de 82.754.038€ i amb uns fons propis de 16.731.986€.

Related Articles

Deixa un comentari