Cap esplai i cau sense local! convoca la Fera de Poblenou festa reivindicativa el proper dissabte 18 abril

No Comment

L’Esplai la Fera de Poblenou, una entitat sense ànim de lucre que educa en el temps de lleure dels infants i joves del barri, de forma voluntària.

Contactem en vosaltres per informar-vos que aquest proper dissabte 18 d’abril, realitzem una Festa reivindicativa per reclamar un Local propi, ja que actualment, fem esplai en un Centre Cívic, sense disposar d’un espai propi on poder tenir més autonomia de moviments.

cartell-18-abril espla la fera

A la mobilització hi participaran 8 entitats de lleure (Esplai la Fera, Esplai Can Parellada, Esplai Egara, Esplai Farfalla, Cau Torrent de les bruixes, Esplai Can Aurell, Esplai el Tabal i Esplai Bon aire. En total s’espera la participació d’uns 250 infants aproximadament, dels monitors i monitores corresponents i de pares i mares de l’esplai la Fera. 

L’objectiu, més enllà de reivindicar a l’Administració la necessitat d’un local propi, vol anar més enllà, i defensar que cap esplai o cau hauria d’estar sense Local. Així doncs, la mobilització tindrà com a lema “CAP ESPLAI I CAU SENSE LOCAL”.

Trobada de la Fera (Foto La Fera de Poblenou) Trobada de la Fera (Foto La Fera de Poblenou)

La Festa s’iniciarà a les 16:30 a la Plaça Nova, on es realitzaran tallers i activitats pels infants. A les 18:00 es farà la lectura del Manifest i una Cercavila pels carrers del centre de Terrassa que finalitzarà al Raval de Montserrat, just davant de l’Ajuntament, a les 18:30 aproximadament.

Des de l’Esplai la Fera, us convoquem el dissabte 18 d’abril a les 17:45 a la Plaça Nova per tal que pugueu fer visible la reivindicació i la Cercavila posterior. Naturalment, si voleu venir abans, cap problema. Us adjuntem el cartell de difusió.

Related Articles

Deixa un comentari