La cooperativa Calidoscoop, al Dilluns de l’Economia Solidària de la XES

No Comment

La XES de Terrassa enceta aquest dilluns 8 de maig el cicle de trobades del Dilluns de l’Economia Social i Solidària, corresponent al mes de maig. La trobada de demà dilluns comptarà amb la presència de membres de la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria Calidscoop, dedicada a facilitar l’arrencada de projectes d’emprenedoria individuals o col·lectius que tinguin idees de negoci viables. Serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).

els dilluns maigV2

Les properes fites del Dilluns de l’ESS tindran coma protagonistes la cooperativa d’habitatges Celobert, el proper 15 de maig, i l’associació local de promoció de la salut Bionatus, el 29 de maig.

Aquest és un espai impulsat per la XES i l’Ateneu Cooperatiu, i que compta amb la participació de cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER