La cooperativa egarenca l’Eina, un any de creixement constant

No Comment

L’assemblea anual d’aquesta empresa social que treballa la inserció laboral mostra un creixement en projectes i en sòcis


La cooperativa d’inserció laboral i serveis educatius l’Eina ha celebrat recentment la seva assemblea anual. Amb motiu de la trobada, des de l’entitat varen convocar una representació dels múltiples i diversos que l’Eina duu a terme a tot el territori de la comarca del Vallès, i també a l’entorn del districte 2 on s’ubica aquesta cooperativa egarenca. Fundada el 2007, l’Eina treballa des de llavors per a la inclusió sociolaboral, particularment de les persones en risc d’exclusió.

El balanç del darrer any mostra una cooperativa que ha fet un salt quantitatiu important el darrer any. D’una banda pel volum de projectes socioeducatius que l’entitat executa a diferents escoles i municipis de la comarca, com ara Barberà, Sant Quirze del Vallès, Rubí, Matadepera i a Terrassa. També a nivell qualitatiu la feina feta és destacable, tal com ho mostra la incorporació de dues noves sòcies treballadores a la cooperativa. L’Eina compta actualment amb 8 sòcies.

botomalarrassa

A l’assemblea, celebrada el passat dijous 25 de maig al Casal Cívic de Torre-sana, participaren diverses educadores dels múltiples projectes que la cooperativa desenvolupa. D’aquesta forma, tingueren l’oportunitat d’explicar la intervenció que fan, a través de les diferents activitats extraescolars, de menjadors, casals, i al mateix carrer, amb els adolescents i joves. També s’exposaren altres projectes socials del districte en què l’Eina es troba immersa, com ara a l’hort comunitari de Torre-Sana, o el treball tèxtil amb mares de l’escola Mare de Deu de Montserrat.

El Ricardo, gerent de l’Eina, també exposà breument l’estat d’uns comptes sanejats de la cooperativa, els quals permeten afrontar el futur també amb optimisme i creixement. La cooperativa, en tant que membre activa de la XES, col·labora al seu torn amb altres cooperatives locals, com ara Sprintcoop, que fa consultoria i gestió d’empreses, i també amb el mitjà Malarrassa, les quals també forem convidades a participar a l’Assemblea de l’Eina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA A l’assemblea de l’Eina partiparen més de 40 persones implicades en els projectes que la cooperativa duu a terme.

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER