La FAVT critica que coincideixen a la mateixa hora dos actes oficials de ciutadania

No Comment

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) ha volgut manifestar en un comunicat el seu malestar a que es duguin a terme a la mateixa hora dos actes de ciutadania, als quals l’entitat ha estat convidada a assistir-hi. En concret, la FAVT es refereix a l’acte de commemoració de la Manifestació de les Pedres, prevista per demà divendres, i l’acte obert a l’Era de la Masia Freixa, emmarcat en el procés participatiu per escollir el nou síndic local, al qual assistirà el Síndic de Catalunya Rafael Ribó. Tots dos actes estan programats a les 6 de la tarda.

La Junta de la FAVT considera que “no és adient que dos actes com aquests en què el moviment veïnal ha de ser-hi, se solapin els horaris”. L’entitat afirma que així ho han comunicat l’Ajuntament, i que la proposta d’endarrerir 10 minuts l’inici de l’acte sobre la Sindicatura no es considera suficient, per no poder desplaçar-se en aquest breu marge de temps.

D’aquesta forma, la FAVT vol expressar la “necessitat de millorar la sincronització dels actes oficials organitzats per l’Ajuntament”, donat que “no és la primera vegada que es superposen actes amb la dispersió que això provoca dels assistents”.

Related Articles

Deixa un comentari