Castellers de Terrassa celebren el carnestoltes tot enfilant cap a una 3a assemblea per elegir nova junta

No Comment

El passat dissabte, fent palès el compromís de la colla en participar en els actes de la ciutat, prop d’un centenar de membres dels Castellers de Terrassa van participar del característic ambient festiu de la Rua de Carnestoltes de Terrassa sota el nom de “Víkings Vegans”. La colla fa una valoració positiva de la participació en el Carnestoltes egarenc, marcada pel to festiu i animat de la colla en tot moment, juntament amb l’agraïda absència de problemàtiques.

 

Comparsa dels CdT al carnaval de Terrassa 2018. Foto CdT

Diumenge els membres de Castellers es van trobar al local social de la colla per a celebrar una assemblea general extraordinària on es va presentar una proposta de candidatura cobrint l’espai que havia quedat desert a la passada assemblea ordinària de fa dues setmanes.

Després de la presentació de la candidatura i d’un torn de preguntes i aportacions, la colla va votar la proposta. Els resultats de la votació van donar 37 vots a favor, 49 en contra, 14 en blanc i 2 nuls. Amb aquest resultat, tal i com marquen els estatuts de la organització, es manté l’òrgan de govern vigent en funcions fins que aparegui una candidatura alternativa.

Durant aquestes setmanes la colla s’immergeix en un exercici intern per tal de trobar punts en comú amb la candidatura presentada i poder sumar un consens major per a una futura assemblea general, que tindrà lloc el 17 de març.

Segona assemblea general dels CdT aquest any 2018. Foto CdT

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER