Jordi Badiella, guanyador del concurs de relats breus Ràfegues Negres

No Comment
En Jordi Badiella llegeix el seu relat guanyador al concurs de relats Ràfegues Negres, a la llibreria Synusia. MG

Ahir dimecres va tenir lloc el lliurament de premis de la tercera edició del Ràfegues Negres, concurs de relat breu que forma part de l’actual edició del festival Febrer Negre al Candela. Aquests premis han estat organitzats per la Llibreria Synusia amb la col·laboració del Cafè del Candela, el periódic Malarrassa i de l’Editorial Llibres del Delicte.

Es van presentar 32 relats, dels quals 29 van ser vàlids per al concurs. D’aquest el jurat d’enguany va triar els 5 millors com a finalistes: “Prosopagnòsia” de l’Elies Vilallonga, “Borratxera del 78 ” de l’Òscar Turull, “Furtius” del Joaquim Valls. A més dels dos relats guanyadors, que van ser “Caveau de la Huchette” de la Isabel Serra com a segon premi, i “Tot esdevé fosc”, del Jordi Badiella, com a relat guanyador.

El jurat (Tessa Julià, Montserrat Torres, Eduard Sebastiàn) va fer esment a la gran dificultat per triar els dos millors, donat que tots cinc eren magnífiques històries al més pur estil negrecriminal. A la vegada, tant el jurat com Marce García, coordinador del festival Febrer Negre, s’han mostrat molt satisfets per la participació, i comencen a pensar en la IV edició d’aquest concurs de relats de gènere noir del 2019.

Els dos relats que han resultat primer i segon en el concurs, seran publicats en la l’edició del periòdic Malarrassa corresponent al proper mes d’abril.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari