Prop de 900 estudiants de secundària participaran a les proves Cangur de matemàtiques a l’ESEIAAT

No Comment

Serà el 15 de març , de 10 a 12 hores, a les aules de l’edifici TR5 de l’ESEIAAT , al carrer Colom número 11.

Foto: Proves Cangur Arxiu UPC

El dia 15 de març, a partir de les 10 hores, 895 estudiants de 4rt d’ESO i 1er i 2on batxillerat procedents de 20 col·legis i instituts de Terrassa, Rubí, Vacarisses i Viladecavalls realitzaran les proves Cangur de Matemàtiques 2017 a les aules de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La Societat Catalana de Matemàtiques organitza cada any aquestes proves a tot el país. L’objectiu és estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través de la resolució de problemes.

La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els nois i les noies participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes i els han de resoldre en una hora i quart. Els enunciats dels problemes els ha preparat l’associació Le Kangourou sans Frontières. Al Campus de la UPC a Terrassa participaran estudiants dels següents col·legis i instituts:

Escola Pia de Terrassa
Institut Cavall Bernat 
Institut Torre de Palau
Institut J. V. Foix
Institut de Viladecavalls 
Institut Can Jofresa 
Institut de Terrassa 
Institut Egara
Institut La Serreta 
Institut Vacarisses 
Petit Estel. La Nova
El Cim
Institut Can Roca
Institut Les Aimerigues 
Vedruna 
Tecnos
Institut Montserrat Roig 
Institut Torrent dels Alous
Sagrado Corazón de Jesús 
Institut Investigador Blanxart

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER