[Nota Breu] Inauguració exposició de Fotografia «Més enllà de les capacitats» de Jordi Manosa Co

No Comment

Dissabte 26 de maig, a les 19:00 s’inaugura l’exposició fotogràfica “Més enllà de les capacitats” de Jordi Manosa Co als Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

 

En la recerca de les mirades, la llum i les formes, vaig trobar un grup salvatge d’homes tendres, bojos, dolços, explosius i divertits amb diferents cossos cridaners. Va ser en un espectacle de dansa que anava més enllà de les capacitats físiques.

Lluny de la bellesa típica, hi ha en aquests actors i dansaires un encant especial que captiva amb força. Els artistes, amb el seu desenfrenament, maduresa i la total obertura als riscos emocionals donen un ventall de matisos molt interessants a les imatges. El blanc i negre és imprescindible per captar la profunditat del diàleg que es genera amb l’espectador.

Ha estat tot un privilegi per a mi poder immortalitzar instants d’una proposta escènica tan atrevida com apassionant. Aquest grup heterogeni, amb o sense diversitat funcional, fa palès les veritables capacitats!

Jordi Manosa Co

 

L’exposició es podrà veure del 26 de maig a l’ú de juny  al C/ Sant Pere, 46, primera planta.

Horari de l’exposició: de dilluns a divendres 17:00 a 20:00 i de dimarts a dijous de 09:00 a 13:00h

Related Articles

Deixa un comentari