Estrena del documental ‘Marta Pessarrodona, la donassa poeta’, el 28 de setembre

No Comment

El director i guionista de cinema Antoni Verdaguer presenta el seu darrer treball, un documental sobre la poeta Marta Pessarrodona, el pròxim dimarts 28 de setembre al Cinema Catalunya.


L’estrena serà el dimarts 28 de setembre a les 19.30 h al Cinema Catalunya de Terrassa (c. Sant Pere, 9) i comptarà amb l’assistència de Marta Pessarrodona. 

El documental, produït per ÈGARA produccions audiovisuals i amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, ha comptat amb la participació de l’actriu i directora Rosa Aguado que ha fet la lectura de pomes i la veu en off.

El documental repassa la trajectòria de Marta Pessarrodona, que és, principalment, poeta i traductora, però també moltes altres coses relacionades totes elles amb la cultura i la literatura. El 2019 va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i amb motiu d’aquest esdeveniment se li va fer una entrevista a partir de la qual es basa l’audiovisual.

L’entrada és gratuïta i cal reservar-les escrivint un correu a doc.pessarrodona@gmail.com. Caldrà indicar nom i cognoms i el nombre d’entrades que es volen. Les reserves es faran per ordre de petició fins a esgotar l’aforament.

Títol: “Marta Pessarrodona, la donassa poeta”
Guió i direcció: Antoni Verdaguer
Producció: ÈGARA produccions audiovisuals, 2021

Amb la col·laboració de: Òmnium Terrassa
Muntatge i postproducció: Santi Ortiz
Lectura de poemes i veu en off: Rosa Aguado
Durada: 65 minuts

Material d’arxiu: Arxiu personal de Marta Pessarrodona
Canal Terrassa TV
“Els esnobs” de Guillermina Motta
Òmnium Cultural

Agraïments: Biblioteca Marta Pessarrodona (Mirasol)
Casa Museu Alegre de Sagrera (Terrassa)

 

Related Articles

Deixa un comentari