A partir del 6 de febrer, torna el Fem Sala amb 4 propostes de teatre, dansa i música

No Comment

Aquest febrer torna el Fem Sala als Amics de les Arts i Joventuts Musicals. A partir del 6 de febrer, durant 4 setmanes seguides, enguany es presentaran quatre propostes: un show d’improvisacions, dues comèdies teatrals i un espectacle de dansa i música.

Activitats del Fem Sala 2021:

IMPRO SIDE STORY és el show de “IMPRO” sense guió …ni partitura on res està assajat ni pactat.

Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran.  Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista.  

A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un  paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic  univers de Disney o de l’època daurada , la Golden Age, entre d’altres.

36 preguntes que faran que t’enamoris és una comèdia romàntica inspirada en l’experiment que el psicòleg Arthut Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.

Dreaming Beethoven és un espectacle  concebut com una aproximació a la figura del gran geni alemany, fent servir com a punt de partida algunes de les seves obres més conegudes i construint una fantasia escènica, a on la música per a piano, els medis audiovisuals, la performance i l’acrobàcia aèria s’uneixen per a retre homenatge a aquest gran músic en el 250è aniversari del seu naixement.

  • 6 de març. 19:00 – 20:30. Perduts – Teatre. Una comèdia de Ramon Madaula, amb Jordi Coromina i Oscar Intente.

El sainet és una peça còmica en un acte, de caràcter costumista i popular. Fent el símil gastronòmic seria l’equivalent a la tapa: menjar lleuger que es serveix n una sola ració.

Va ser al gener del 2015 quan des del Grup de Teatre d’Amics de les Arts es va  decidir obrir una nova etapa en l’activitat de la sala d’actes de l’entitat (Sala Joaquim Cardellach), on habitualment es presenten  espectacles i que s’utilitza també com a sala d’exposicions.

L’objectiu era obrir aquest espai a produccions i esdeveniments d’altres creadors i proporcionar al públic de Terrassa una programació estable i de qualitat, centrada especialment, però no exclusivament, en les arts escèniques —teatre, música, recitals… Així va néixer el programa Fem Sala, que es proposa donar cabuda a totes les manifestacions artístiques possibles i viables, en funció de les característiques de la sala —música, exposicions, presentacions, conferències, dansa, poesia, circ i produccions teatrals de petit format—, amb el desig d’ajudar a la seva difusió i ampliar i diversificar el ventall de propostes.

Les entrades dels espectacles del Fem Sala es poden comprar a www.entrapolis.com. L’aforament de la sala queda reduït a la meitat i es garanteixen les mesures de seguretat necessàries per fer front a la pandèmia.
 

Related Articles

Deixa un comentari