Amics de les Arts estrena la comèdia de Shakespeare ‘Molt soroll per res’

No Comment

L’obra, estrenada el 5 de novembre, estarà en cartell durant els pròxims sis caps de setmana.


molt_soroll_per_res

Amics de les Arts i Joventuts Musicals presenta el muntatge de la comèdia Molt soroll per res. Es trata del seu “primer Shakespeare”, adaptada i dirigida per Toni Garrich, amb traducció de Salvador Oliva. Les representacions es faran cada cap de setmana, amb sessions divendres, dissabte i diumenge, des del 5 de novembre fins al 12 de desembre, a la seu de l’entitat (carrer Teatre, 2).

“L’argument de l’obra és ben simple, una parella que s’estima i després no, una altra que no s’estima i després si, i al final tots contents”, segons descriu l’entitat, i continua: “Shakespeare ens delecta amb aquesta obra per parlar-nos, a la seva manera, de com l’amor i la veritat triomfen per damunt de la calumnia. Vivim en un món on les “fake news” són, a força de repetir-les, les veritats que ens mouen, potser perquè ja creiem en ben poques coses”.

“Aquesta comèdia de Shakespeare, segurament com tot el seu teatre, ens emmiralla amb la nostra pròpia vida, i ens recorda que hem de ser millors i no renunciar al que, veritablement, creiem.”

Les entrades de les representacions es poden adquirir al portal Entràpolis.

 

Related Articles

Deixa un comentari