Bona actuació dels Castellers de Terrassa per tancar el primer tram de temporada

No Comment
El 2d7 dels Castellers de Terrassa a Sant Vicenç dels Horts. Foto CdT

Els Castellers de Terrassa van realitzar el passat diumenge l’última actuació del primer tram de temporada castellera. Els blau turquesa van actuar a Sant Vicenç dels Horts en motiu de la seva Festa Major acompanyats dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts, els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’Arboç.

Després d’un pilar de quatre caminat i de dos pilars de quatre en suport als presos polítics, els Castellers van descarregar en primera ronda el dos de set. El castell va pujar amb total confiança i es va descarregar a la perfecció, es tracta del desè dos de set que descarreguen enguany els del carrer Pasteur fet que no passa desapercebut i que demana a crits un pis més. En segona ronda els blau turquesa van descarregar un ferm quatre de set amb el pilar i en tercera ronda un quatre de set, castells que van servir per a poder donar rodatge a nivell de canalla, troncs i pinyes. A la ronda de pilars i per a concloure la seva actuació els Castellers van descarregar un pilar de cinc.

La colla local, els Carallots van descarregar un cinc de sis, un tres de set després d’un primer intent desmuntat, un quatre de sis amb el pilar i un pilar de cinc. Els Xicots de Vilafranca van descarregar un quatre de set, un quatre de set amb el pilar, un tres de set i un pilar de quatre. Els Minyons de l’Arboç per la seva part van descarregar un tres de sis, un quatre de sis, un tres de sis amb el pilar i un pilar de quatre.

Resum actuació:
Carallots de Sant Vicenç dels Horts: p4cam 2p4 5d6 id3d7 3d7 4d6a p5 2 p4
Xicots de Vilafranca: p4cam p4 4d7 4d7a 3d7 p4
Castellers de Terrassa: p4cam 2p4 2d7 4d7a 4d7 p5
Minyons de l’Arboç: p4cam p4 3d6 4d6 3d6a p4

Amb aquesta actuació, els Castellers de Terrassa tanquen un bon primer tram de temporada en que destaquen els tres castells de vuit que hi han descarregat (2 4d8 i 1 3d8) i la solvència que han mostrat amb el dos de set. Els blau turquesa agafen unes més que merescudes vacances i tornaran als assajos el divendres 23 d’agost per a preparar un segon tram en el que tenen com a objectius: ampliar la gamma de castells, augmentar el nombre de castells de vuit i descarregar el dos de vuit amb folre.

Related Articles

Deixa un comentari