CAET proposa el riure entre Aforismes

No Comment

Ha estat un cap de setmana on el CAET ha oferit als ciutadans de Terrassa dues obres per a intrèpids de la mort que riuen amb Humor Humà i riure amb intrèpids de l’amor… amb 73 Raons per Deixar-te.

El resultat ha estat visible: la gent de Terrassa vol riure i passar-ho bé; i així ho ha demostrat tot omplint de gom a gom dues sales de teatre emblemàtiques de la ciutat.

Humor Humà concatena a la Sala Maria Plans històries on la Carme Pla interpreta sense pausa desenes de personatges, amb un guió on abunda la descripció, moviments enèrgics i descripcions corporals tot barrejant diàlegs carregats d’ironia on tenen cabuda, també, la representació de pensaments.

Una sala tan petita on la Mamen Duch i l’Elena Feliu li han tret partit amb la disposició dels elements, possibilitant el seguiment en els relats col·laborant amb en Carlos Lucena i l’Aleix Quaresma que han aportat llum i so a la destral d’aforismes.

humorhuma

73 Raons per Deixar-te ens referma el pensament de què malgrat la distància que es pot crear a les parelles, l’amor és possible… Grans l’Andreu Gallen i en Víctor Pérez, que interpreten la música d’en Jordi Cornudella, guiant als personatges i essent la base del guió musical.

73raonsperdeixarte

L’escenari del Teatre Principal aporta l’amplitud a l’Abel Folk, la Mercè Martínez, la Mone Teruel i en Marc Pujol per a que tinguin espai tot permetent el moviment i l’expressió dels seus cossos, traspassant una escenografia sense artificis innecessaris que van de la mà d’un vestuari idoni per a la caracterització dels personatges.

L’energia de les veus d’aquests quatre actors immersos en un guió planer, on els diàlegs plens de sentiments, recuperen l’aforisme d’einstein: l’energia no desapareix, només es transforma.

Silvia Miralles Badia
@smiba_

Related Articles

Deixa un comentari