Concurs Jazz al Carrer per rellançar la fotografia a la ciutat

No Comment

Arriba aquest mes de març la 36 edició del Festival de Jazz de Terrassa, emblema cultural de la ciutat. Una de les novetats d’enguany serà el I Concurs fotogràfic JAZZ al CARRER, coordinat pel Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. Amb aquest concurs l’entitat pretén col·locar el jazz a l’abast de tothom a través de la disciplina artística de la fotografia.

Hom podrà participar en el concurs presentant fotografies de les diferents actuacions programades en els espais a l’aire lliure de la Plaça Vella (18 de març i 1 d’abril), la Plaça Catalunya (19 de març i 2 d’abril), i el Picnic Jazz al Parc de Vallparadís, el qual tindrà lloc el 26 de març. Es podran lliurar un màxim de tres fotografies. Les imatges reflectiran moments d’un dels actes o bé de diferents, i podran ser preses amb càmera compacta, reflex, mòbils o altres tipus de suport. Les imatges lliurades han de ser en format jpg, no podran ser alterades digitalment, i aniran acompanyades només d’un pseudònim i del títol de la fotografia. Cal adjuntar també un document on hi consti el nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic, i enviar-ho a l’adreça: concursfotojazz@gmail.com.

El període d’inscripció finalitza el 17 de febrer al 31 de març i té un cost de 10 euros, que ajudarà a cobrir les despeses del concurs. La inscripció es durà a terme adreçant-se a la secretaria de l’entitat (carrer Sant Pere 46 1er pis). El termini de lliurament de fotografies arriba fins el 20 d’abril.

«Volem popularitzar la fotografia a la ciutat», ens explica Xavier Vila, membre del grup, «donada la nostra afició al jazz i a la fotografia». De fet, «el jazz dóna molt de sí, has de saber captar el moment, es poden fer fotos amb molta força». Entre els objectius dels organitzadors hi ha el de «rellançar la tradició de la fotografia a la ciutat», per això s’ha pensat vincular aquest rellançament «a una altra tradició com és el jazz».

Hi haurà un primer premi de 200 euros per al guanyador, un de 100 per al segon classificat, i dues entrades per a la temporada estable de jazz, teatre o música per al tercer. Tots els finalistes rebran també un diploma acreditatiu. A més, un cop acabat el període del concurs, es farà una exposició a l’entitat per tal de mostrar-les al públic.

Trobareu les bases del concurs a la web d’Amics de les Arts i també al web de JazzTerrassa. Per qualsevol altre aclariment o dubte podeu escriure  correu electrònic a l’adreça concursfotojazz@gmail.com.

cartell jazz al carrer

Related Articles

Deixa un comentari