El XLVIIè Premi Ciutat de Terrassa de Teatre s’ajorna fins a la primavera

No Comment

El comitè organitzador del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre informa que l’edició d’enguany del certamen, el qual s’ha celebrat de forma ininterrompuda durant quaranta-sis edicions, s’ajorna uns mesos fins a la primavera, els mesos d’abril i maig. 

En una carta signada pel president del Casal de Sant Pere de Terrassa, Eduard García, s’informa que enguany, a causa de “la situació actual de la pandèmia, les recomanacions de reduir la mobilitat i la interacció social, i davant l’empitjorament dels indicadors epidemiològics”, el certamen tindrà lloc a la primavera, els mesos d’abril i maig, quan la situació estigui més controlada. L’organització donarà a conèixer el programa d’enguany un cop estigui disponible.

En la carta s’agraeix el “suport de persones i entitats any rere any”, tot destacant que sense la tasca “d’un bon nombre de persones de la nostra entitat, no hauria estat possible aconseguir sense interrupció quaranta-sis edicions del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre”, a la vegada que es demana la col·laboració incondicional en el que serà el  XLVIIè Premi Ciutat de Terrassa de Teatre.

 

Related Articles

Deixa un comentari