Els Castellers de Terrassa finalitzen la temporada castellera a Vilanova

No Comment
Impecable 2d7 dels Castellers de Terrassa a Vilanova. Foto: CdT

El passat diumenge els Castellers de Terrassa van realitzar l’última actuació de la temporada castellera a la Diada dels Bordegassos de Vilanova.

Els blau turquesa, que van comptar amb algunes baixes van realitzar una actuació amb tres castells de set en els que van poder estrenar peces a diferents nivells. Els Castellers van començar l’actuació amb un ferm i lleuger tres de set, en segona ronda els de Josep Francesc Cortès van descarregar el dos de set, el vintè d’enguany que han passejat a plaer. Per a finalitzar l’actuació, els del carrer Pasteur van descarregar un quatre de set, un pilar de cinc (tots ells amb estrenes al pis de segons) i dos pilars de quatre.

Els Bordegassos de Vilanova van realitzar una bona actuació descarregant la clàssica de vuit. Els Castellers d’Espareguera per la seva part van descarregar el tres de set, el tres de set amb el pilar i el cinc de set. Els Minyons de l’Arboç també presents a la cita van descarregar el dos de sis, el tres de set i el cinc de set.

Resum actuació:

Bordegassos de Vilanova: 4de8, 3de8, 7de7, vd5, 2p4

Castellers d’Esparreguera: 3de7, 3de7a, 5de7, p5, 2p4

Castellers de Terrassa: 3de7, 2de7, 4de7, 2p4

Minyons de l’Arboç: 2de6, 3de7, 5de6, p4

Temporada amb vuit castells de 8

D’aquesta manera els Castellers de Terrassa finalitzen una temporada en la que han descarregat vuit castells de vuit, (4 quatres de vuit i 4 tres de vuit), a més de descarregar 20 vegades el dos de set i de treballar de valent a l’assaig i dur a plaça castells com el dos de vuit amb folre i el pilar de sis. És moment doncs ara d’unes més que merescudes vacances per agafar forces i encarar amb ganes el 2020, any en el que la colla blau turquesa celebrarà el seu 40è aniversari.

Related Articles

Deixa un comentari