Els Castellers de Terrassa inicien la temporada 2019 escollint nova junta

No Comment

Aquest cap de setmana, els Castellers de Terrassa han celebrat la seva Assemblea General Ordinària, en què han fet balanç de l’any 2018, han marcat objectius i s’ha escollit un nou òrgan de govern per la temporada 2019. Amb una assistència de 108 persones, la colla egarenca ha aprovat el projecte encapçalat per Elisabeth Arpal com a nova presidenta i Josep Francesc Cortès com a cap de colla per 69 vots a favor, 22 en contra, 5 vots en blanc i 7 nuls. D’aquesta manera, Elisabeth Arpal pren el relleu d’Ilde Rojas i esdevé la primera dona presidenta de l’entitat. En la junta tècnica, Josep Francesc Cortès ha rebut la confiança de la colla per seguir un any més liderant la colla castellera.

El projecte té com a principals objectius ampliar la massa social i millorar la cohesió interna de la colla, potenciar la imatge de la colla dins de la ciutat i el món casteller. A nivell tècnic, els objectius passen per ampliar la gamma de castells, mantenint un bon ritme d’assaig que permeti tenir el màxim de gent preparada per afrontar els castells en la posició que calgui.

Actuació a la Mitja Marató de Terrassa

El diumenge, els Castellers de Terrassa van donar el tret de sortida a la Mitja Marató de Terrassa i també a la temporada 2019 amb dos pilars de quatre. Un cop realitzats els pilars, la canalla dels blau turquesa va córrer la cursa Sant Centelles. Un cop acabades les curses i just abans de l’entrega de premis, la colla local va mostrar el seu agraïment a totes les persones participants descarregant el primer tres de set de la temporada castellera i una sòlida torre de sis. En ambdós castells cal destacar la feina d’una canalla petita que augura un bon futur pels del carrer Pasteur.

Resum de l’actuació: 2p4, 3d7, 2d6.

Òrgan de govern dels Castellers de Terrassa 2019:

Junta administrativa:

Presidenta: Elisabeth Arpal
Vicepresident: Carles Bistué
Tresoreria: Idoya Salvador
Adjunta tresoreria: Marta Caffarell
Secretaria: Ariadna Puertas
Adjunts secretaria: Marta Molet i Jordi Serra
Internes: Ainhoa Servós
Adjunts internes: Montse Antolí, Rosa Mª Requena, Laia Servós, Christopher Arpal, Emilio Matilla, Jaume Anglès, Raquel Sánchez i Marcel Gonzálvez.
Externes: Joan Enric Pujol
Adjunts externes: Jordi Pons, Pol Jordà, Ariadna Puertas i Elisabeth Arpal.

Junta tècnica:

Cap de colla: Josep Francesc Cortès
Sots-cap de colla: Dani Salazar
Coordinadors de canalla: Txell Garcia i Xavi Salazar
Equip de canalla: Xavier Nouvilas, Pol Jordà i Laia Servós
Coordinador de troncs: Dani Salazar
Equip de troncs: Victor Muñoz i Emili Cortès
Coordinador de pinyes: Ilde Rojas
Equip de pinyes: Albert Pons, Ainhoa Servós, Gerard Català, Roger Pons, Xavi Hernando, Sergi Soler i Joan Roca

Related Articles

Deixa un comentari