Els Castellers de Terrassa porten 3 castells de 7 a Barberà del Vallès

No Comment

Ahir diumenge 24 de març, els Castellers de Terrassa van actuar a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès, amb motiu de la diada d’inici de temporada dels Castellers de Sabadell. Els blauturquesa van descarregar amb solvència tres castells de 7. La diada, que va començar amb un xic de retard es va saldar ràpidament per part de les quatre colles participants: Castellers de Sabadell, Tirallongues de Manresa, Castellers de Terrassa i Castellers de Caldes.

Pilar de 5 dels Castellers de Terrassa a Barberà del Vallès.

La colla castellera egarenca, que va ser la tercera en ordre d’actuació, va descarregar un quiet 3 de 7 després dels dos pilars de 4 d’inici. El castell va pujar apamat i amb un excel·lent ritme per part de la canalla. En segona ronda, els de Josep Francesc Cortès optar pel 4 de 7 amb el pilar. El castell tot i deformar-se una mica a la part del 4, va descarregar-se amb plenes garanties fruit de la bona feina feta a l’assaig. En tercera ronda els blauturquesa van descarregar un ferm 4 de 7. Per a concloure l’actuació, els Castellers van descarregar un pilar de 5 i dos pilars de quatre.

Per la seva banda, els Castellers de Sabadell van descarregar el 7 de 7 en primera ronda, el 4 de 8 en segona i el 5 de 7 en tercera. Els Saballuts van finalitzar la seva actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Els Tirallongues de Manresa van obrir ronda amb el 4 de 7, per a continuar amb el 4 de 7 amb el pilar i amb el 3 de 7. Els de la capital del Bages van acabar la seva actuació amb un pilar de 5 i dos pilars de 4. Els Castellers de Caldes van començar descarregant el 4 de 6 seguit d’un intent desmuntat de 2 de 6, un 3 de 6 i un 3 de 6 amb el pilar. Per finalitzar l’actuació els Escaldats, que van descarregar dos pilars de 4.

Els Castellers de Terrassa fan una bona valoració de la seva actuació a Barberà. El seu cap de colla, Josep Francesc Cortès va afirmar que “tot i haver hagut de fer front a algunes baixes aquest cap de setmana, hem pogut fer una bona actuació descarregant amb fermesa tots els castells. Hem pogut treballar a diferents persones a nivell de canalla, tronc i pinya fet que ens fa estar més ben preparats com a colla a l’hora d’afrontar la temporada.”

La pròxima actuació dels Castellers de Terrassa serà el dissabte 6 de d’abril amb motiu de la Culturassa. 

Resum de l’actuació:

Castellers de Sabadell: 2pd4 7d7 4d8 5d7 Pd5 i 2pd4
Tirallongues de Manresa: 2p4 4d7 4d7a 3d7 Pd5 i 2pd4
Castellers de Terrassa: 2p4 3d7 4d7a 4d7 Pd5 i 2pd4
Castellers de Caldes: p4ps 4d6 id2d6 3d6 3d6a 2p4

Related Articles

Deixa un comentari