Èxit del I Concert de Nadal de l’Aula de Música Tradicional Terrassenca de La Xemeneia

No Comment
I Concert de Nada de l'escola de música tradicional de la Xemeneia. Foto LX I Concert de Nadal de l’escola de música tradicional de la Xemeneia. Foto LX

Els alumnes dels cursos de gralla, tarota i tabal de l’entitat celebren un recital amb nadales i peces tradicionals

La sala de socis del local dels Minyons de Terrassa es va omplir aquest dimecres pel concert de Nadal de l’Aula de Música Tradicional Terrassenca de l’ACPT La Xemeneia, l’entitat nascuda el passat abril per recuperar i impulsar festes tradicionals i populars a la ciutat.

El concert és el resultat dels cursos de gralla, tarota i tabal que ha organitzat l’entitat des de la primavera, amb un èxit absolut. El recital s’ha dividit en dues parts: la primera, amb diferents grups formats pels alumnes dels cursos, i una segona en què els professors, com Pere Jané, Marc Casanovas o Pol Ducable, han pres el protagonisme.

El repertori ha estat format, especialment, per cançons nadalenques, com El noi de la mare, El trineu, Fum fum fum o El dimoni escuat, així com cançons tradicionals de Catalunya, com el Ball de l’àliga de Vilafranca del Penedès.

I Concert de Nadal de l'escola de música tradicional de la Xemeneia. Foto LX I Concert de Nadal de l’escola de música tradicional de la Xemeneia. Foto LX

Related Articles

Deixa un comentari