Gabriel Verderi, darrera exposició a l’Estudi Tigomigo

No Comment

Transient és una mostra en format de paisatge poliforme i multimèdia, parla de camins personals, de les orografies de la memòria i de la poètica del record.

L’exposició de Gabriel Verderi es podrà veure amb cita prèvia des del 12 de juny fins a mitjans de juliol.


 

La darrera exposició de l’estudi Tigomigo, que tanca les seves portes aquest estiu, ens porta l’obra del terrassenc Gabriel Verderi. Aquesta es podrà visita amb cita prèvia, al telèfon 671 23 08 59, des del divendres 12 de juny fins a mitjans de juliol, a l’espai del carrer Viveret, 17. 

Gabriel Verderi (Terrassa, 1961) és un artista visual que utilitza els diversos mitjans per reflexionar sobre la seva pròpia experiència vital. El seu treball formula aproximacions poètiques sobre la percepció i la memòria a través del suggeriment i l’evocació. Les seves obres s’han exposat als Estats Units, Alemanya, Suècia, França i també per tota la geografia nacional (Barcelona, Vic, Girona, Hospitalet, entre d’altres).

Artista molt compromès amb la ciutat, ha dissenyat projectes educatius per crear circumstàncies interdisciplinàries artístiques en entorns docents. Ha estat director de l’Escola Municipal Art i Disseny, i actualment compagina la seva activitat creativa amb la coordinació de projectes d’art contemporani, educació i territori amb la tasca de professor de Processos de Creació Artística en aquesta escola.

Gabriel Verderi Transient

Vinculat a la seva tradició de representació, Verderi utilitza la transferència sobre el paper i el guix com un mitjà per registrar l’aparença. Busca instantànies delicades, ingràvides i atemporals, que esdevinguin la pell per vestir metafòrica i poèticament les idees. Considera necessari cercar formulacions suficientment límpides i essencials, perquè facilitin la connexió entre la percepció i la reflexió, sense perdre el contacte amb la realitat que la va originar.

L’exposició TRANSIENT parla de camins personals, de les orografies de la memòria i de la poètica del record. És una mostra en format de paisatge poliforme i multimèdia, pensat per generar ressonàncies que portin més enllà de la mirada i facilitin una percepció més holística del conjunt.

Malgrat tancar la sala física, Tigomigo continuarà com associació cultural, promovent l’art contemporani a través d’exposicions i propostes artístiques deslocalitzades arreu del territori nacional.

Related Articles

Deixa un comentari