‘Three Days’, exposició i trobada d’art contemporani entre artistes internacionals i de Terrassa

No Comment

El proper diumenge dia 25 de març es presenta l’exposició ‘Three Days’ a la galeria d’art Tigomigo (Viveret ,17). Hi participen 4 artistes internacionals i 2 de terrassa. A l’exposició col·labora també el taller Tacat.

De fet, l’exposició serà el resultat d’una trobada que es realitzarà a la galeria Tigomigo i al Taller TACAT. Un encontre entre sis artistes, Alberto Gil, Carmen Jiménez, Claudia Regueiro, David Calle, Flora Larrigaudiere i Saskia Rodríguez que comparteixen metodologies de treball, recerques i processos. Tots ells artistes que tenen formes molt semblades d’entendre l’art contemporani.

La proposta utilitzarà tres dies complets per a treballar col·lectivament amb la finalitat de compartir un temps i lloc determinats, establint ponts entre els treballs personals de cada artista. Es planteja el projecte des d’un punt zero en què cap tema, concepte o esquema està establert anteriorment.

Aquesta acció de trobada conjunta es durà a terme els dies 23, 24 i 25 març. La inauguració serà el mateix dia 25 març a les 20:30h, a l’estudi Tigomigo.

Related Articles

Deixa un comentari