Inauguració de l’exposició “Apunts per a una teoria del desig” a l’espai Tigomigo

No Comment

Apuntes para una teoria del deseo (poster)Avui, dissabte 13 de desembre (19:00h, Estudi Tigomigo) s'inaugura l'exposició Apunts per a una teoria del desig de l'artista Juan Carlos Estudillo. Aquest egarenc d'adopció ens presenta una sèrie de gravats i il·lustracions al voltant de la intimitat del desig tot traçant un recorregut que troba parada significativa en l'erotisme i la passió.

Ens convidarà a reflexionar sobre aquest impuls tan intrínsec de l'ésser humà com és el desig. Aquest, entès com a impulsor de qualsevol acció humana, pot donar origen tant al plaer com a la por tot exposant-nos als nostres límits i possiblitats i abocant-nos a la incertesa, l'angúnia o, per contra, a l'esperança. D'aquesta manera, aquesta obra de Juan Carlos Estudillo se situa precisament en la distància insalvable que existeix entre els nostres desitjos i la seva satisfacció. Qualsevol sensació de sacietat és efímera i, per tant, el desig necessita una eternitat per tal de saciar-se. 

L'espai d'art Tigomigo, que aposta per difondre les propostes creatives independents i innovadores d'artistes contemporanis vinculats a la ciutat de Terrassa, ens presenta la última proposta d'aquest artista. Juan Carlos Estudillo, barceloní de naixement (1974) i terrassenc d'adopció, és un artista autodidacta i experimental que ha trobat en la il·lustració i el gravat les formes d'expressar la seva creativitat. Si voleu saber-ne més, cliqueu aquí.


Related Articles

Deixa un comentari