Joan Gispets dirigirà quatre anys més la Facultat d’Òptica de Terrassa de la UPC

No Comment
Moments del nomenament de Joan Gispets ( a l’esquerra) per part del rector de la UPC Francesc Torres. Foto UPC

El 5 de juliol de 2018 el professor Joan Gispets ha estat nomenat oficialment pel rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Francesc Torres, degà de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT). Gispets renova d’aquesta manera el mandat durant quatre anys més desprès de confirmar la confiança de la comunitat universitària de la FOOT a les eleccions celebrades el passat dia 10 de maig. Estarà acompanyat per un equip de direcció format pels professors i professores Meritxell Vilaseca, Genís Cardona, Aurora Torrents, Núria Vila, Xavier Molinero i Núria Tomàs com a directora del Centre Universitari de la Visió (CUV).

Gispets, candidat únic en els comicis, va ser reelegit amb un 100% dels vots ponderats. De 77 vots emesos, 53 han votat a favor del candidat i 24 en blanc. (Segons el reglament electoral de la UPC, els vots ponderats es calculen un cop s’han descomptat els vots en blanc. Per tant, si hi ha un únic candidat, el percentatge de vots ponderats és 100%. ).

Joan Gispets Parcerisas (Manresa, 1971) és professor titular del Departament d’Òptica i Optometria de la UPC amb vinculació a la FOOT des de l’any 1995 i òptic optometrista expert en contactologia clínica. Gispets és Màster en Optometria i Ciències de la Visió per la Universitat de Manchester (1993) i es va doctorar per la UPC l’any 2009 amb una tesi doctoral en qualitat òptica i visual en usuaris de lents de contacte multifocals de visió simultània. Els seus interessos de recerca actuals es troben en l’àrea de la contactologia clínica. Té experiència de gestió com a director del CUV durant més de 10 anys.

Related Articles

Deixa un comentari