L’estrena de l'”Incert” del Circ Pistolet al Centre Cultural

No Comment

incert-nov-cartellEl proper divendres i diumenge, 21 i 23 de novembre (21:00h i 19:00h, Centre Cultural Terrassa, 8€) s’estrena l’espectacle Incert de la companyia terrassenca Circ Pistolet dins el marc de la 3ª Temporada BBVA de Circ iniciada el setembre passat, la programació de la qual ha estat dissenyada amb l’assessorament de l’associació de circ terrassenca Tub d’Assaig 7.70.

Després de fer la residència tècnica dins del programa Suport a la Creació aquest mes de novembre al mateix Centre Cultural Terrassa, el Circ Pistolet vol apropar al públic una proposta que fusiona gran dinamisme i expectativa constant.

A l’escenari, sis siluetes (Enric Petit, Rat Serra, Albert Ubach, Tomàs Cardús, Miguel Garcia i Anna Torné) en constant moviment tractaran de trobar aquella identitat col·lectiva davant un marc d’incertesa i no ser. L’ull extern director de l’espectacle el posaran l’Anne Morin i en Martí Salvat.

El joc entre les tècniques de circ més contemporànies tals com el contorsionisme, el porró coreà, el cèrcol aeri o els malabars, per anomenar-ne algunes, i el significat del moviment vers el progrés, de l’individual enfront al col·lectiu, del caos a l’ordre faran que el públic quedi totalment sense alè. Es desplegaran equilibris acrobàtics en col·lectiu que descriuran una harmonia de moviments, en ocasions suaus i sinuosos però en d’altres secs i contundents que posaran de manifest la transformació de les coreografies des de l’estàtica inicial.

Seis pájaros de un tiro, a mans de Víctor Morató (composició, piano i guitarra) i amb la col·laboració de Marta Riba (al clarinet, saxo i percussió), Miquel Galceran (al contrabaix i baix elèctric) i Òscar Jorba (a la bateria), ha creat i enregistrat tota la banda sonora d’Incert composada especialment per aquest espectacle i sota les premisses d’expressar pensaments i idees a través de la música.

Related Articles

Deixa un comentari