L’estudi Tigomigo participarà en la fira Swab com a galeria emergent

No Comment

L’estudi Tigomigo ha estat seleccionada com a galeria emergent per a participar en el Swab, la fira d’art contemporani de Barcelona que se celebrarà de l’1 al 4 d’octubre de 2015. La convocatòria My Firts Swab estava oberta a galeries d’arreu del món, essent l’estudi egarenc Tigomigo una de les tres galeries seleccionades.


My Firts Swab (MYFAF) és un programa creat el 2011 obert a galeries joves d’art contemporani que presenten artistes nascuts a partir de 1970 i que mai no han participat en cap altra fira d’art. Les comissàries Rosa Lleó i Zaida Trallero han estat les responsables d’escollir els seleccionats d’aquest any: l’Estudi Tigomigo de Terrassa,  Galería Tiro al Blanco de Mèxic i  3K Artde.

Fotografia i llibres d’artista

L’Estudi Tigomigo presentarà en el Swab obres de tres artistes: la fotògrafa Lola Guerrera, l’artista del llibre Ana Varela  i el fotògraf Paulo Cacais.

L’obra de la fotògrafa Lola Guerrera ha estat exposada a països com Estats Units, Singapur, Itàlia, Alemanya, Mèxic, Corea, Brusel·les o Guatemala, entre d’altres. Les seves peces es caracteritzen per la bellesa i melangia. Guerrera crea instal·lacions efímeres de natura morta que després fotografia.

Ana Varela pren com a punt de partida per al seu treball els poemes de Manoel Antonio De catro a catro. Varela transforma els poemes de l’artista gallec sobre la mar en belles cartes nàutiques impreses en relleu sobre paper blanc. El blanc de l’obra de Varela dialoga amb la foscor i l’intimisme de les fotografies marítimes de Paulo Cacais.

La Fira es celebrarà de l’1 al 4 d’octubre al Pavelló Italià de la Fira de Barcelona i hi participaran 65 galeries de 22 països. Swab és una fira d’art contemporani que es caracteritza pel seu intent de trencar la imatge hermètica i elitista que a vegades rodeja el món de l’art contemporani.

Related Articles

Deixa un comentari