L’última trobada de Cristopher Hampton al Teatre Principal

No Comment
ULTIMA TROBADA D’esquerra a dreta: Jordi Brau, Abel Folk i Anna Barrachina. Foto: cedida

Avui, diumenge 8 de febrer (18:00h, Teatre Principal) el CAET porta a Terrassa L’ÚLTIMA TROBADA, basada en la novel·la del periodista i escriptor hongarès Sándor Márai i dirigida per Abel Folk on, a més d’aquest, hi podrem veure la interpretació de Jordi Brau i Anna Barrachina.

L’ÚLTIMA TROBADA és la història de l’amistat d’Henrik i Konrad, amics de la infància, i la recerca del significat d’aquesta tot fent referència a la naturalesa humana i al sentit de la vida. Plena de sentiments i passions, trobarem ingredients de traïció, d’amor i de conspiració en una Hongria del segle XIX i XX. La història ens situa en un petit castell de caça al peu dels Carpats on antany es celebraven elegants vetllades en salons decorats a l’estil francès que s’omplien de la música de Chopin. L’esplendor d’abans ha desaparegut i tot anuncia el final d’una època en la que dos homes que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys sense veure’s. Un d’ells ha passat molt de temps vivint a l’Extrem Orient i l’altre, en canvi, no s’ha mogut de la seva propietat. Ambdós, però, han viscut a l’espera d’aquest retrobament perquè entre ells s’interposa un secret d’una força singular.

Tot convergeix en un duel sense armes, que esdevindrà encara més cruel, pel record inesborrable d’una dona. La tensió augmenta, frase a frase, fins a fer-se gairebé insuportable tot evidenciant l’obstinació dels protagonistes per furgar fins als racons més profunds de les seves ànimes per trobar aquelles veritats que, un cop descobertes,  provoquen un indefugible dolor alhora que un incontenible impuls vital.

Us deixem amb un fragment de l’obra:

 

 

Related Articles

Deixa un comentari