The Newcat Ensemble amb Andrea Motis & Joan Chamorro el 20 de desembre a la Nova Jazz Cava

No Comment

andrea motis chamorro ensemble coblaEl proper dissabte 20 de desembre, els onze músics de The Newcat Ensemble que pujaran dalt l’escenari presentaran un repertori que s’articula, d’una banda, a partir d’alguns estàndards coneguts pel gran públic així com, principalment, noves cançons creades a partir de textos de poetes catalans de gran prestigi, com els guardonats Joan Margarit, Montserrat Abelló, Enric Casasses, Manuel Forcano i Sebastià Alzamora, i clàssics com Joan Vinyoli, Gabriel Ferrater o Joan Salvat-Papasseit, entre altres.

Un univers sonor que s’endevina inimaginable i que, en aquesta ocasió, és traçat a partir del llenguatge rítmic i harmònic proper a la improvisació i el jazz.

El NewCat és una formació que integra el so dels instruments solistes de la cobla catalana, com la tenora i el fiscorn, amb la voluntat de fer-los conviure de manera natural amb d’altres realitats sonores.

En el seu primer àlbum, Coses que es diuen però que no es fan (Discmedi, 2014), la formació compta amb la cantant i multinstrumentista Andrea Motis i amb el saxofonista i contrabaixista Joan Chamorro com a col.laboradors de luxe. La música original, els arranjaments i la direcció de la primera producció del NewCat va a càrrec del pianista Joan Díaz.

In : Música

Related Articles

Deixa un comentari