Presentació de “Soliloquis”, la poesia de 8 joves poetes egarencs

No Comment

A3SOLILOQUIS

Aquest proper dijous, 27 de novembre (20:00h, Nova Jazz Cava) tindrà lloc la presentació de la plaquette de poesia Soliloquis promoguda pel Grup Literari Mirall de Glaç dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

L’edició d’enguany, que porta per títol Soliloquis i ha estat il·lustrada per l’artista gràfic egarenc Aleix Valldeperas, proposa un recull de poemes de vuit joves poetes nascuts a Terrassa o que, actualment, resideixen a la nostra ciutat. Els diferents poetes participants són Roger Badiella, Enric Bergadà, Esther Cánovas, Ernesto Frattarola, Oriol Gómez, Cris López, Sandra Milán i Martí Purull.

En l’acte de presentació de Soliloquis, els poetes recitaran un dels poemes inclosos a la plaquette dins un marc dramatitzat ideat, dirigit i presentat per Alfons Ferran Freixa en el que es pretén que l’espai de la Nova Jazz Cava es converteixi en un poema.

Es demana als assistents a l’acte que portin algun objecte de valor sentimental (no ha de ser extremadament preuat ni de caràcter extremadament fútil) que dipositaran en una urna semiesfèrica transparent que es trobarà a l’entrada…

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari