Qollunaca interpretarà ‘Qui té por de Virginia Woolf?’ d’Edward Albee

No Comment

Els dies 5 i 6 de maig es podrà veure a la Sala Maria Planas l’obra del dramaturg nord-americà Edward Albee, Qui té por de Virginia Woolf? que la companyia de teatre Qollunaca interpretarà sota la direcció de Ester Batlló i Eduard Garcia.

Aquesta obra és més que el retrat de la societat americana del moment i l’anàlisi d’un mal general que és l’engany, té tantes lectures com vulguis donar-li.

George és un professor d’història amb un greu problema d’alcoholisme i la Martha és una dona frustrada i de caràcter irritable. Els seus sentiments de frustració juntament amb l’addicció a l’alcohol, els han portat a construir personalitats autodestructives que s’alliberen en forma de menyspreu sobre la seva pròpia parella, són un matrimoni que s’odia, s’humilia i es maltracta.

Una nit de dissabte es reuneixen amb un company de la feina i la seva dona per compartir una vetllada agradable. Aquesta es converteix en un autèntic malson, sent el matrimoni convidat testimoni i víctima de la relació que mantenen els seus amfitrions.
Els quatres s’embranquen en una espiral d’odi que acabarà destapant les emocions més íntimes de cada un dels personatges.

Related Articles

Deixa un comentari