Xics’n’roll presenta AC/DC per a famílies amb la banda Sin City

No Comment

Xics’n’roll presenta AC/DC per a famílies amb la banda Sin City

Les Cases de la Música presenten el primer concert del cicle amb un tribut al grup australià AC/DC. El diumenge 16 de desembre es podrà veure el segon tastet amb I want you back, l’homenatge definitiu a Michael Jackson.

El nou projecte familiar de Cases de la Música porta per nom Xics’n’Roll. Es tracta d’un programa de concerts de grups tribut que adapten el seu repertori i presentació al format familiar. Així, els infants podran conèixer les formacions més importants i mítiques de la història del rock. És una manera divertida i amena d’introduir la música moderna als més petits i alhora, una oportunitat per mares i pares per tornar a vibrar i cantar amb els clàssics. Alguns dels grups que es podran veure són els Rolling Stones, Tina Turner, Queen o Coldplay. Els músics que tocaran formen part de formacions punteres del panorama musical nacional com ara Gertrudis, Los Manolos o Damaris Gelabert.

El format dels concerts és participatiu i comptaran amb la presència d’una animadora que presentarà el show i explicarà anècdotes i curiositats dels artistes i les bandes que toquin. Sin City serà la primera banda que tocarà el diumenge dia 18 a les 12h a la Nova Jazz Cava. Proposaran un espectacle enèrgic dedicat a la memòria de Bon Scott, Brian Johnson, Phil Rudd, Cliff Williams i Angus i Malcom Young.

Per molts anys fent soroll!

Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta, a partir dels 3 anys les entrades valen 8€ anticipades i 10€ a taquilla. Per als adults, anticipades 10€ i a taquilla 12€. A més a més, es podrà comprar una entrada de Pack Familiar per 2 adults i 2 infants per 25€ anticipada i 30€ a taquilla.

Related Articles

Deixa un comentari